AKTUELNO

Narod gubi poverenje u opoziciju, a birači su usled brojnih laži opozicije izgubili poverenje u njih i okreću se Aleksandru Vučiću.

Darko Zlojutro, novinar, rekao je za Pink kako opozicija pokušava da vlast i predsendika Srbije Aleksandra Vučića okrivi za sve moguće.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja bih to posmatrao kao njihovu nemoć, kao njihovo nepostojanje politike, jednostavno gubljenje u nekoj magli i lutanje. Za sve pokušavaju da okrive Aleksandra Vučića - rekao je Zlojutro.

On je naveo kako od Saveza za Srbiju ništa ne može da iznenadi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Videli smo da je pre neki dan Marinika Tepić, perjanica Đlilasovog Saveza za Srbiju, optužila Vojsku Srbije da na svojoj farmi ima plantažu marihuane. Sve medijske kuće su otišle na lice mesta i videli su da ljudi tamo gaje jaja za vojsku. Takve priče samo urušavaju kredibilitet opozicije - naglasio je on i dodao je da su birači, usled brojnih laži opozicije izgubili poverenje u njih i okreću se Aleksandru Vučiću.

Branko Radun, analitičar, rekao je da ponašanje opozicije, koja je okupljena oko Saveza za Srbiju, pokazuje da je taj deo opozicije u problemu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zbog politike bojkota, oni rizikuju da izgube deo političkog tela ili da izgube poziciju unutar opozicije. Oni sada pokušavaju da na svaki način budu nekako prisutni u javnosti - kaže Radun.

On je ukazao na to da se Savezu za Srbiju takvi postupci vraćaju poput bumeranga.

- Narod na kraju sve vidi i gube poverenje u takve ljude. Ako ste u politici vi morate da proverite stvari, dva puta, tri puta, a ne da srljate. To srljanje iz jedne priče u drugu, gde se zapravo prave autgolovi, je pokazatelj da nemaju politiku i da je priča oko bojkota došla u krizu jer biračko telo ne podržava bojkot - naveo je Radun i dodao kako unutar redova opozicije postoje nesaglasnosti.

#Branko Radun

#Darko Zlojutro

'