AKTUELNO

Koliko je Savez za Srbiju spreman da obmanjuje javnost najbolje pokazuje poslednje saopštenje Đilasovog šefa odborničke grupe Nikole Jovanovića je firma ''Granit peščar'' iz Ljiga dobila posao za izvođenje radova u ulici Džordža Vašingtona, rekao je Zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda, Radoslav Marjanović.

- Firma koju je spomenuo Nikola Jovanović nema niti jedan ugovor sa Gradom Beogradom, niti je dobila pomenuti posao - rekao je Marjanović.

Kako on kaže, kada se Nikola Jovanović već oglašava trebalo bi da objasni kako je to u vreme njegovog Dragana Đilasa isključivo firma MN Loznica dobijala sve poslove popločavanja u Beogradu.

- Poznavajući način rada Dragana Đilasa i njegovih kumova u tadašnjoj gradskoj vlasti, to što je pomenuta firma dobijala poslove sigurno nije imalo nikakve veze sa činjenicom da je kao suvlasnik pomenute firme navođen tadašnji potpredsednik Demokratske stranke Dušan Petrović - ukazao je Marjanović.

Naglasio je još kako nijedan trotoar u centru Beograda, i ni jedna ulica nije mogla biti popločana bez znanja da MN Loznica izvodi radove.

#Radoslav Marjanović

'