AKTUELNO

Glavni urednik "Srpskog telegrafa" našalio se na račun opozicije i novogodišnjih praznika.

Glavni urednik „Srpskog telegrafa“ Saša Milovanović, sumirajući 2019. godinu, kaže da je za njega i list u kojem radi, najteži trenutak bio onaj kada su novinarke vređane. 

- Ipak, trudili smo se da se posvetimo pozitivnim stvarima, iako je bilo mnogo ružnih, a posebno u politici, gde je bilo napada na medije, na ustanove, institucije... – kaže Milovanović, gostujući u emisiji „Kontravizija“. 

Foto: TV Pink Printscreen

Podseća da je deo opozicije u prethodnoj godini tražio da dođe na vlast bez izbora, bez programa, ideja, pa očekuje da su to poželeli i od Deda Mraza. 

- Đilas je verovatno od Deda Mraza tražio da mu se vrati Javni servis, kako bi u zdravlju i veselju nastavio da prodaje sekunde. To mu je najbitnije i to je najmanje što Deda Mraz može da mu učini – kaže Milovanović. S druge strane, nastavlja Milovanović, Marko Bastać se u najluđoj noći verovatno veselio uz naručenu pesmu „Prijatelji, braćo, kumovi“, a ocenjuje da bi Deda Mraz njemu mogao da pokloni „nepromočive kese“.

- Mislim da on najviše voli crne kese, ali bi u 2020. godini mogao nešto da promeni, pa da koristi i šarene kese – našalio se Milovanović i nastavlja:

Foto: TV Pink Printscreen

- Pošto su sad ukinite obične kese, možda će kumovima u 2020. na glavu stavljati papirne kese. Time pokazuje kako štiti životnu sredinu. 

Vuk Jeremić bi, kaže Milovanović, mogao da dobije poklon iz, recimo, Katara.

- Može da traži od Deda Mraza naftu, pa može da je prodaje i sa njom napravi biznis kao Đilas sa sekundama – kaže Milovanović. 

Celu ovonedeljnu epizodu emisije "Kontravizija" pogledajte u nastavku:

#Kontravizija

#Saša Milovanović

'