AKTUELNO

Pored Macure, danas su svoju podršku Vučiću dali i Maja Gojković, Siniša Mali, Zlatibor Lončar, Irena Vujović i brojni građani.

Danas je počelo prikupljanje potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije. Širom Srbije građani u opštinskim odborima u redovima čekaju kako bi dali svoju podršku kandidatu SNS.

Jedna od prvih koja je dala svoj potpis za kandidaturu aktuelnog premijera Vučića bila je i portparol Hitne pomoći Nada Macura. Ona je svoj potpis dala u opštinskom odboru SNS Savski venac u Beogradu.

– Pa koga bih drugo podržala nego Vučića? On jedini ima jasan cilj i program rada. Znate da sam ja oduvek za njega. Čast mi je da mogu da ga podržim, kao što će to učiniti i moji prijatelji, komšije, rođaci – rekla je Macura za Informer.

Na istom mestu potpis za kandidaturu Aleksandra Vučića dali su i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, Irena Vujović, predsednica opštine Savski venac, gradonačelik Siniša Mali i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, kao i brojni građani koji su u redovima čekali na ulaz u Odbor.

Foto: SNS

Foto: SNS

I. P.

#Aleksandar Vučić

#Izbori

#Nada Macura

#Predsednički izbori

#SNS

'