AKTUELNO

U poslednje vreme jedna od najaktuelnija priča u našem gradu jeste rad i funkcionisanje JP „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“, da li služi narodu ili ustvari radi protiv njega, saopštili su iz Gradskog odbora Srpske Desnice iz Vranja.

"Da li je bilo potrebe za postavljanjem stubića, kolika je njihova realna cena, a naravno i kakav je kvalitet istih shodno žalbama građana da su veoma nekvalitetni? O njihovoj ulozi i postavljanju na pojedinim lokacijama, gde više prave problem građanima nego nekakvo rešenje i zaštitu, je suvišno polemisati ali navodimo činjenicu da se njima vrlo često blokira pristup određenim privatnim lokalima i od vlasnika se potražuje novčana naknada, odnosno plaćanje takse na godišnjem nivou kako bi mogli da ih pomeraju, radi nesmetanog obavljanja svoje delatnosti", stoji u saopštenju.

Kako navode, nastavljajući priču o stubićima, ne momogu da se ne dotaknu i aktuelnih na pešačkom ostrvu u Cara Dušana, za koje se narod realno pita, čemu služe? Ili čemu služi samo pešačko ostrvo?

"U duhu novogodišnjih praznika, aktuelna je i priča oko ulične rasvete. Ne možemo da se ne zapitamo zašto je JP „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“ uopšte kupovao nove ukrase i time utrošio novac poreskih obveznika ako su već postojali adekvatni ukrasi od prošle godine!?Pitamo, kao glas naroda, da li je sve ovo moralo biti ovako, ili će nam direktor JP “Urbanizam i izgaradnja grada Vranja“ u svom stilu reći „da i ovo nije u njegovoj nadležnosti“, navode i dodaju:

"I dok se direktor ovog javnog preduzeća svim snagama zalaže da opravda svoje poteze u narodu i iznese sliku organizovanog timskog rada na čijem čelu je on, pojedini zaposleni tvrde da u tom preduzeću ključa nezadovoljstvo! Srpska Desnica se brine o volji građana i njihovom pravu da odlučuju o načinu trošenja budžetskih sredstava na projekte od javnog značaja i interesa, a ne za lična bogaćenja pojedinaca.

#Srpska Desnica

#Vranje

'