AKTUELNO

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu saopštio je danas da je sud presudi da je šabački gradonačelnik Nebojša Zelenović kriv za nenamensko trošenje pet miliona evra iz gradske kase i da se potvrdilo sve što je SNS govorila i da je bila u pravu.

-Uprkos tome što je gradonačelnik Šapca ovaj proces razvlačio u nedogled nadajući se da će predmet da zastari, a on se izvući nekažnjen, to mu ipak nije pošlo za rukom. Tako je Zelenovićev odgovor na dokazani lopovluk, tobožnja misija koju je sam sebi zadao da Srbiju izvuče iz mraka. Istina je zapravo drugačija. Samo je u Šapcu mrak zato što on kao osuđeno lice i dalje vlada ovim gradom - navedeno je u saopstenju.

SNS Šapca napominje i da je razloge za sve veću nervozu Zelenovića porazi koje je doživeo u poslednjih desetak dana.

- Nakon što je saznao da ga podržava svega dva odsto sugrađana, potom debakla u Briselu gde je otputovao kako bi od Evrope pokušao da iznudi intervenciju za nasilno rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stigla je i potvrda presude da je Nebojša Zelenović kriv za nenamensko trošenje pet miliona evra iz gradske kase - kaže se u saopštenju.

#SNS

'