AKTUELNO

Dragan Đilas ponovo pokazuje koliko je opsednut foteljom, funkcijom i dolaskom na vlast, izjavio je Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda, Aleksandar Mirković.

Kako je rekao, opsesija da se opet dočepa državne kase i nastavi da sebi i svojim firmama upumpava milione evra kao što je to radio dok je bio na vlasti u režimu DS-a, toliko je jaka da više ni ne krije da želi biti ministar bez izbora i onog najbitnijeg, podrške građana.

"Sramotno je da Dragan Đilas na ovaj način želi da ispuni i bolesnu ambiciju pljačkašu Hilandara, mnogo puta dokazanom siledžiji Bošku Obradoviću i postavi ga na mesto ministra unutrašnjih poslova što bi po svemu do sada viđenom, bilo ravno katastrofi posebno ako se u obzir uzmu njegove kumovske i ostale veze sa Tocilom i pripadnicima rakovičkog klana", rekao je Mirković.

Kako kaže, Srbija nije Severna Makedonija i u Srbiji, dokle god je na vlasti Srpska napredna stranka građani će se pitati, oni će odlučivati i birati ljude koji će ih predstavljati, koji će se boriti za njih i koji će brinuti o svakom segmentu života u našoj zemlji.

"Znajući da je podrška SzS-u svakog dana sve manja, na ovaj način žele da se kako-tako dočepaju vlasti i ugrabe još nešto za sebe, neku kombinaciju, milion više ili da zvrše još neki posao koji nisu uspeli dok su bili na vlasti prvi put", rekao je Mirković, i dodao:

"Hvala Draganu Đilasu što je konačno otkrio sve karte i jasno poručio građanima da ga oni i njihovo mišljenje ne zanimaju i da ga baš briga što svi znaju kakva je štetočina bio dok je sedeo na raznim funkcijama.

"Kada tadašnji funkcioneri naše zemlje nisu poštovali Srbiju, logično je i što nas niko drugi nije poštovao već su nas posmatrali kao otirač, a sve zbog šarlatanske i ponizne politike Đilasa, Jeremića, Tadića i ostalih perjanica tog mračnog doba", rekao je Mirković.

Kako kaže, za Srpsku naprednu stranku jedino merilo uspeha jesu izbori i za nas je najvažnije poverenje građana, zato na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, dodaje, željno iščekujemo izbore, jer postignute rezultate niko ne može da izbriše.

#aleksandar mirkobić

'