AKTUELNO

Kod Ivanovića je uvek bilo ko plati više. Uključi taksimetar i kuca. Danas po taksimetru plaća Đilas, a sutra će neko drugi, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

"Vreme kada je polupismeni taksista Ivan Ivanović učestvovao na Farmi koju je emitovala televizija Pink. Nije ovo jedini snimak. Ima ih još poput onih kada igra u emisiji koju vodi Lea Kiš u programu iste televizije. Danas taj isti Ivanović poziva na linč svakoga ko gostuje na Pinku ili radi na ovoj televiziji. Toliko o doslednosti", napisao je Vesić.

Kako navodi, kod Ivanovića je uvek bilo ko plati više. Uključi taksimetar i kuca. Danas po taksimetru plaća Đilas, a sutra će neko drugi, ističe Vesić.

"Ipak, najveća kazna za ovog polupismenog “novinara” je što je postao statistička greška odnosno poslednju njegovu emisiju gledalo je 19 000 ljudi i nije bila na dan kada je emitovana ni u sto najgledanijih emisija u Srbiji. Ivanović je uvek bio greška, sada samo još i statistička", napisao je Vesić.

#Goran Vesić

#Ivan Ivanović

'