AKTUELNO

Podizanjem optužnice protiv Nedeljka Spasojevića i Marka Rošića, koji su već godinu dana u prištinskom zatvoru, produžava se agonija političke manipulacije ubistvom Olivera Ivanovića.

Nebojša Čović, bivši šef Koordinacionog centra za KiM, kaže da se nastavlja politizacija Ivanovićevog ubistva.

- Oni pokušavaju sa vremena na vreme da ubace kao neku novu informaciju o tom,slučaju. Nisam baš siguran da istraga nešto uradila, krenula u nekom pravom,pravcu, osim što se sve to zloupotrebljava u političke svrhe i pritiske na,rukovodstvo Srbije – naveo je Čović.

On smatra da su daljinski upravljači kod međunarodnih faktora i u ovom slučaju,,kao i u mnogim drugim.

Foto: TV Pink Printscreen

Advokat Goran Petronijević kaže da je kosovska policija najverovatnije pohapsila,potpuno nevine ljude koje su pokušali da optuže da nešto u okviru svog,policijskog posla nisu obavljali kako treba, pa je to doprinelo ili omogućilo,da se izvrši ubistvo ili da se ne otkrije ko je ubica.

On je ukazao da Milana Radoičića nema u optužnici, ocenivši da bi se on, da imaju,dovoljno kvalitetnih dokaza, našao u optužnici ispred njih kao nekakv,organizator.

Očigledno je da su ljude pohapsili, drže ih u zatvoru godinu dana, brže bolje su spakovali su optužnicu da bi formalno produžili postupak i produžili agoniju političke,manipulacije 

#Goran Petronijević

#Nebojša Čović

'