AKTUELNO

Na trotoarima u prestonici Srbije osvanuli su natpisi "Vesić voli Beograd", za koje je zamenik gradonačelnika Beograda na svom fejsbuk profuli napisao da su još jedna glupa akcija koju je mogao da smisli samo neko poput Dragana Đilasa.

Kako je rekao, zna se da je Dragan Đilas lopov, ali ne prođe dan da ne pokaže kakva je štetočina.

"Dobro je što je i sam shvatio da volim Beograd i da radim za svoj grad 24 sata vredno i predano za razliku od njega koji je ostavio dug Beogradu od 1.2 milijardi evra. Loše je što čak i kada nekome oda priznanje i prizna nešto on me može da ne nanese štetu ili da nešto uništava. To je jače od njega. Tako je sada odlučio da uništava trotoare koristeći moje ime. Moja molba je da ovo više ne radi. Ako je već shvatio koliko volim Beograd dovoljno je da to javno prizna i da zauvek napusti politiku. Da više ne uništava grad i ne priziva nasilje", napisao je Vesić na svom profilu, i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

"Podneću prijavu protiv NN lica koje je ovo uradilo, a nadam se da će nadležne inspekcije i komunalna milicija pronaći ljude koje je Đilas platio da ovo urade. Pa će posle kao za moju knjigu da se pravda kako su njegovi ljudi malo palili pa malo gasili. Ne može on da ne širi zlo!

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

#Beograd

#Goran Vesić

'