AKTUELNO

Na snimku se vidi kako je došlo do sukoba dva vozača i kasnije reakcija Bojana Stevića koji je tu slučajno prolazio.

Posle lažnih optužbi prvog čoveka Saveza za Srbiju u Lazarevcu, Miloša Petkovića, na račun državnog sekretara u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojana Stevića da je “zataškao saobraćajnu nesreću”, ekskluzivno prenosimo snimak celog događaja.

Foto: Facebook.com/Milos Petkovic

Na snimku se vidi kako je došlo do sukoba dva vozača i kasnije reakcija Bojana Stevića koji je tu slučajno prolazio.

Foto: Facebook.com/Miloš Petković

Na 0:58 minutu se vidi kako vozač automobila marke "golf 4" udara vozača "pežoa 306" koji od siline udarca gubi svest. Nasilnik posle toga mirno odlazi do svog vozila i napušta mesto događaja. Slučajni prolaznici prilaze nesrećnom čoveku i pokušavaju da mu pruže pomoć.

Foto: TV Pink Printscreen

Na 1:25 minutu snimka se vidi kako zastaje crni automobil iz kojeg izlazi Bojan Stević (u bordo duksu i belim patikama) i prilazi povređenom u nameri da mu pomogne.

Foto: Facebook.com/Milos Petkovic

Podsetimo, prvi čovek Saveza za Srbiju u Lazarevcu, Miloš Petković je na svom fejsbuk profilu napisao:,,- Stepojevac, policijska patrola pod rotacijom, auto nasred magistrale, nekoliko okupljenih ljudi i visoki funkcioneri Srpske napredne stranke. Možda još jedno zataškavanje saobraćajne nezgode? Evo vesti za lokalnu televiziju Gem - napisao je Petković na društvenoj mreži Fejsbuk.

Međutim, on se ubrzo nakon toga se izvinio Steviću, kako saznaju mediji.

'