AKTUELNO

U nastavku hajke na državu Đilasovi mediji danas su javnosti predstavili navodnog uzbunjivača Dragana Žebeljana za kojeg navode da je veliki borac za bolju policiju i to zajedno sa svojim prijateljem Lepomirom Bakićem i da zbog toga ova dvojica heroja mnogo trpe!

Degutantni detalji iz biografije obojice odavno su poznati javnosti i postavlja se pitanje da li bi Dragan Đilas želeo da o bezbednosti njegove dece recimo brinu ova dvojica?!

Da krenemo redom… Dragan Žebeljan, po meri Đilasovaca, divni borac za pravdu, heroj, koji se danas vajka da ne uspeva da napreduje u MUP-u, proslavio se još 2013. velikim skandalom koji je isplivao u javnost kada je otkriveno da je kao policijski službeniku koristio službeni kompjuter za upoznavanje i ugovaranje sastanaka sa mladićima preko „fejsbuka“, od kojih su neki bili i srednjoškolci.

U javnost je te 2013. isplivala službena beleška o ovoj skandalčini, koja je zataškavana. Dotični je otvorio lažni “fejsbuk” profil na kojem je postavljao fotografije intimnih delova tela i druge izuzetno vulgarnih fotografija, dok je njegova komunikacija bila nadasve skaredna. Dok je tokom radnog vremena upoznavao i ugovarao sastanke sa mladićima, u prepiskama je navodio da „radi na Novom Beogradu, u Palati „Srbija“.

Ovaj policijski službenik sebe je opisivao na profilu kao osobu koja “mrzi pedere, ali voli lepe momke”, onima sa kojima je ugovarao sastanke objašnjavao je i da li mu se sviđa da je aktivan ili pasivan, upozoravao novostečene prijatelje da se čuvaju bolesti i ponekima “držao lekcije” što skidaju burmu, a oženjeni su. Mladića koji je za sebe navodio da još ide u gimnaziju je podučavao diskreciji, kako treba da mu izgleda profil uz opaske “budi hrabar, stavi neku svoju fotku” I “nisam rekao da ovde treba da staviš lice...”

Policijski sindikati tada su zahtevali da se zarad zaštite dostojanstva policijskih službenika ovakvi ljudi kazne, međutim Žebejan je ostao zaposlen u MUP-u.

On se danas u ispovesti medijima vajka i na sudbinu svog kolege Lepomira Bakića sa kojim je kako kaže u kontaktu i koji je tvrdi u montiranim postupcima izgubio posao u MUP-u.

Bakić je javnosti još poznatiji od druga Žebeljana. Naime, Lepomir se proslavio učešćem u više rijaliti programa počev od “Slatkog života” na B92 do Farme na Tv Pink. Kao tadašnji pripadnik MUP-a na javnu scenu Srbije probio se najpre kada je pokazao svoju zadnjicu širokom auditorijumu Televizije B92 tokom depilacije u kozmetičkom salonu. Usledila su skaredna ponašanja na žurkama rijaliti-transeksualki i raznorazna vulgarna ponašanja pred kamerama, nedostojna policijske uniforme. Da sve bude smešnije u MUP-u je otvorio bolovanje kako bi učestvovao u rijaliti programima pred milionskim auditorijumom.

Danas Đilasovci kažu da su ova dvojica veliki heroji koji su diskriminisani jer otrivaju nezakonitosti u MUP-u. I da su ova dvojica svetli primeri policajaca koji treba da brinu o bezbednosti naše dece i svih nas.

#Dragan Đilas

'