AKTUELNO

Na području Bratunca pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske uhapsili su muškarca zbog sumnje da je putem društvenih mreže pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, potvrdjeno je iz MUP-a RS.

Osim, Vučiću ta osoba pretila je i uredniku emisije "Ćirilica" Milomiru Mariću, preneo je banjalučki portal Srpska info.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP RS uhapsili su osobu M.M. iz Bratunca zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivična dela ugrožavanje bezbednosti i nedozvoljeni promet oružja ili eksplozivnih materija.

"Postupajući po zahtevu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, utvrdjeno je da je ova osoba na društvenoj mreži Fejsbuk napravila više objava u kojima je uputila pretnje predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i novinarki televizije ‚Hepi‘ Milomiru Mariću i Jovani Grgurević", navedeno je iz MUP RS.

Policijski službenici Uprave su u saradnji sa Policijskom upravom Zvornik pretresli objekat koje koristi uhapšena osoba, odakle su izuzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelima, stoji u saopštenju.

Sve aktivnosti se provode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

#Aleksandar Vučić

#Hapšenje

#Republika Srpska

'