AKTUELNO

Pojavio se dokaz da iza paljenja knjige Gorana Vesića u Beogradu stoji direktno stranka Dragana Đilasa.

Portal Borba ekskluzivno donosi snimke i dokaze koje je prikupila jedna od bezbednosnih službi sa prostora bivše Jugoslavije sa svim dokazima snimcima i fotografijama da iza paljenja knjige Gorana Vesića u Beogradu stoji direktno stranka Dragana Đilasa i Đilasov glavni operativac Branko Miljuš.

Branko Miljuš je inače sarađivao sa Draganom Đilasom još u vreme kada je bio direktor PRESS-a, a kada su vlasnici PRESS-a bili Miroslav Mišković i Dragan Đilas, što je inače Miroslav Mišković i javno u dva navrata potvrdio.

Miljuša je, takođe, najmanje dva puta, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić označio kao kriminalca i poznatog beogradskog narkomana.

Na snimku se vidi da su Đilasovci unapred bili pripremljeni i organizovano došli na spaljivanje Vesićeve knjige, a specijalnim radom, preuzetim od odgovarajućih državnih službi, skinuti su snimci sa svih bezbednosnih kamera, došlo se do jasnog zaključka da je licima koja su palila knjigu rukovodio i direktno naloge izdavao Branko Miljuš.

Kako portal Borba saznaje, srpski državni organi imaju imena svih učinilaca, ali nema zahteva javnog tužilaštva za njihovo gonjenje, jer tužioci smatraju da ne postoje elementi bića krivičnog dela.

Da podsetimo, sve tužioce i sudije u Srbiji postavila je Đilasova i Tadićeva vlast 2009. godine.

#Branko Miljuš

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

'