AKTUELNO

Predsednik opštine Stari grad i potpredsednik stranke Dragana Đilasa bio je glavni protagonista napada na zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića. Pored njega, učestvovali su i njegovi telohranitelji.

U javnosti su se pojavili snimci koji pokazuju da je jedna sačekuša za Vesića bila organizovana u garaži “Obilićev venac”.

Pročitajte još: VESIĆ ZA PINK: Paljenje knjige je bio POKUŠAJ UBISTVA! Đilas je pozvao svoje pristalice na ulice u isto vreme kada sam ja organizovao promociju sa ciljem da PADNE KRV! (VIDEO)

Dok su Branko Miljuš i ostali aktivisti Saveza za Srbiju pripremali "toplog zeca" ispred “Progresa”, Bastać i njegova pratnja su presreli vozača Skupštine grada koji je te večeri dovezao Vesića na promociju. Oni su ga ispitivali, snimali in a svaki način pokušavali da saznaju kako i gde će Vesić ući u automobil.

Kada je vozač seo u automobil i krenuo, usledila je jurnjava Bastaćevih batinaša, kako bi otkrili mesto na kojem će dočekati Vesića. Kada im je vozač Skupštine grada umakao, Bastaćeva klika se rastrčala stepeništima garaže, da bi otkrili gde je vozilo stalo.

Za to vreme ispred galerije “Progres” razjareni aktivisti SzS predvođeni Brankom Miljušem kidisali su na Vesića i druge učesnike promocije. Kako Bastać i Miljuš nisu uspeli da pronađu vozilo Gorana Vesića, bes su iskalili paleći njegove knjige. Tako smo se uverili da Đilasov predsednik centralne gradske opštine Marko Bastać, ne samo da švercuje nedozvoljenu količinu deviza, već sa grupom huligana jurca garažama, pokušavajući da napravi zasedu za političke neistomišljenike.

Pogledajte snimak:

#Goran Vesić

#Marko Bastać

'