AKTUELNO

Detalji i konkretne teme za sada nepoznati

Vladajući SNS sastaće se danas sa rukovodstvom koalicionog partnera, SPS, na nedavnu inicijativu lidera socijalista Ivice Dačića. Osim načelnog objašnjenja socijalista da žele da razgovaraju o "saradnji u budućnosti", više detalja i konkretne teme u toj stranci nije bilo moguće saznati.

Dačić je ranije novinarima ponovio da je Vučića pozvao na razgovor kako bi pričali o budućoj saradnji, ističući da ne želi po svaku cenu da ostane u vlasti sa naprednjacima, već samo ako postoji zajednički strateški cilj.

Dačić je odnose sa premijerom okarakterisao kao "dobre", i istakao da je reč o radnoj saradnji, te da nijedan potez nije vukao bez koordinacije sa šefom vlade.

Više detalja o sastanku nije dao ni potpredsednik SNS Nebojša Stefanović, koji je novinarima samo rekao da će biti reči o budućoj saradnji, kao i da sukobi i svađe neće doneti dobro građanima Srbije.

-Mi sa našim partnerima nastavljamo saradnju i ta saradnja treba da dovede da građani Srbije žive neuporedivo bolje. Sva ostala pitanja, ako se pokrenu, imaćemo svoje stavove. U ovom trenutku to nisu aktivna pitanja, niti pitanja oko kojih bi ljudi trebalo da gube vreme. Pokretali smo ih u prošloj godini i razrešena su na različite načine. Sada pred sobom imamo posao, i građani nas plaćaju da taj posao radimo- rekao je Stefanović.

'