AKTUELNO

Predizborna kampanja za predsednika Srbije počinje, a među prvima, pojavio se spot predsedničkog kandidata SNS-a Aleksandra Vučića u avionu.

Ovaj spot izazvao je veliku pažnju javnosti, a od jutros kada je prvi put emitovan do večeras pogledalo ga je više od pola miliona ljudi.

Samo na oficijelnoj Facebook stranici Aleksandra Vučića broj pregleda je gotovo 550.000!

Pritom, spot se ne gleda samo u Srbiji, već posetioci dolaze sa svih strana sveta, a najviše iz Amerike, Nemačke i Austrije, pretpostavlja se zbog toga što tamo živi najveći broj Srba u dijaspori.

Pilot se obraća putnicima u avionu na kome piše "Srbija 2017":

- Dame i gospodo, govori vam vaš kapetan - potom se čuje drugi glas: - Govori vam vaš drugi kapetan.

I dok se piloti u kabini otimaju oko toga ko će i na koju destinaciju da odveze putnike, avion počinje da se ljulja, a među putnicima se javlja panika.

Foto: Printscreen

Među putnicima je i lider i kandidat za predsednika SNS-a Aleksandar Vučić, koji je dremao i shvata da to sve sanja i u svojoj poruci građanima Srbije kaže da bi ovo sve mogla da bude najgora noćna mora, jer naša zemlja je, kao i ovaj avion, poverena na upravljanje dvojici ljudi predsedniku i premijeru i da ako njih dvojica vode državu u različitim pravcima Srbija neće moći da očuva stabilan kurs koji trenutno ima.

Spot se završava sloganom: "Brže! Jače! Bolje!"

Pogledajte video:

#Aleksandar Vučić

#Avion

#spot

'