AKTUELNO

Skandalozni odgovori pristalica opozicije!

Nova anketa „Kontravizije“ autora i voditelja Lava Pajkića zaista šokira! Naime, oni koji su se izjasnili protiv aktuelne vlasti, osudili su to što je profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović plagirala rad svog pokojnog kolege i što ne može biti izbačena sa istog samo zato što je podržava predsednik Srbije Aleksandar Vučić?!

Pristalice opozicije složile su se da je to u najmanju ruku skandalozno.

- To je kvarno i sve što je preko veze, a bez iskrenog rada, ne podržavam – odgovor je jednog od anketiranih, koji je dodao da je o ovome već čitao na sajtovima i društvenim mrežama.

- To nije normalno, ali s obzirom na stanje u državi stvorilo se da je normalno. Ne znam koliko je to tačno, to treba ispitati, ali ako je tačno, onda bi profesorka morala da bude izbačena – kaže drugi pristalica opozicije.

- Nije u redu nikoga kopirati.

- Kriminalno! Pročitao sam već ovo u „Informeru“ – još jedan je od odgovora.

Kada smo anketiranima predočili da Danicu Popović podržava Dragan Đilas, lider Saveza za Srbiju, a ne Vučić, gotovo svi su ostali bez teksta i u konfuziji.

- Nemam... bilo kakav politički stav u strani medija jeste bitan da znamo gde ti ljudi stoje, ali svakako plagijat ne treba da se podrži (?!) – odgovorio je jedan Beograđanin, dok je odgovor drugog bio:

- Verujte mi, meni to ništa ne znači, ko koga podržava. Ima jedna stara izreka koja glasi... samo da... Hajde, nećemo sad to, da ne bismo ulazili u nešto ozbiljnije.

- Meni je sve to isto ko je podržava (profesorku), a ko ne – zaključila je Beograđanka na kraju ankete.

Celu ovonedeljnu epizodu emisije "Kontravizija" pogledajte u nastavku:

#Kontravizija

#anketa

'