AKTUELNO

U samo 24 sata i tri različite situacije, imali smo prilike da vidimo zašto se predstavnici SzS nikada više neće vratiti na vlast, kaže Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda.

Prema njegovim rečima, "videli smo zašto predstavnici SzS ne bi ni smeli nikada da se vrate na vlast, a sa druge strane, kako se Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović istinski bore i zalažu za prava i bolji život svih građana Beograda i Srbije".

- Histerični napad, podivljale horde Đilasovih jurišnika koje je predvodio i sa po 2.000 dinara iz budžeta opštine Stari grad plaćao Marko Bastać, slika su i prilika mržnje te bulumente koja je samo željna vlasti i krvi svojih političkih neistomišljenika. Da je tako govori i činjenica da su knjige palili poput fašista 1933. i da su bukvalno pokušali da linčuju Gorana Vesića, iako je knjiga posvećena samo Beogradu, i iako su sredstva od prodatih knjiga bila namenjena za lečenje bolesnog deteta - rekao je Mirković, a saopštava SNS.

Mirković navodi da je već sutradan predsednik Aleksandar Vučić, po ko zna koji put, "pokazao spremnost da se pozabavi bukvalno svakim problemom koji se dešava u našoj zemlji" i to kako bi se što pre prekinule višednevne muke građana Beograda, ali i kako bi taksisti bili za korak bliže rešenju svojih problema.

- Obustava štrajka taksista najbolji je dokaz da se u reč predsednika Aleksandra Vučića veruje i da, kada niste zlonamerni i ne bavite se bednim politikanstvom, lako se dođe do dogovora - naveo je on.

Još jedna istorijska, a ovaj put još ubedljivija pobeda Srbije i naše delegacije predvođene ministrom Nebojšom Stefanovićem u Interpolu ostaće upamćena svakako, piše Mirković.

- Posebnu draž ovoj pobedi daje činjenica da, dok se u Čileu borio za budućnost naše zemlje, protiv Nebojše Stefanovića i njegove porodice vodila se najodvratnija kampanja lažima koje su demantovane od strane nadležnih institucija više puta, i to od strane propalih političara koji su Beograd i Srbiju upropastili, a predvođeni su Đilasom, Jeremićem i Obradovićem. Pored albanskih separatista, ta veličanstvena pobeda jedino je rastužila Đilasa i ekipu, pa je svakom pametnom jasno ko se kome raduje - tvrdi Mirković i dodaje:

- Da primitivizam, mržnja i ludilo bude potpuno pobrinuo se i njihov, pobratim u patologiji, Sergej Trifunović koji je najbrutalnije izvređao Oliveru Jovićević, a u čemu ga je podržao odbornik SZS-a i potrčko Vuka Jeremića, Vladimir Todorić i tako nam pokazali da su svi oni isti - objsnio je Mirković.

Ovi događaji su najbolji dokaz zašto će bulumenta u SzS-u zauvek ostati samo gomila gubitnika i zašto ljudi u Srbiji imaju neograničeno poverenje u Vučića, Stefanovića i Srpsku naprednu stranku".

#Aleksandar Mirković

#SNS

#SZS

'