AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je današnji zadatak Jugoslava Ćosića da opravda to što njegov gazda Dragan Đilas pali knjige.

Naime, Vesić je na svom Fejsbuk profilu napisao da bi Ćosić bio najsrećniji da je neko od gostiju na promociji knjige ubijen.

- Đilasov plaćenik Jugoslav Ćosić ponovo dokazuje da je samo polupismeni politički komesar. Danas je zadatak “Jugoslava iz Luksemburga” da opravda to što njegov gazda Đilas pali knjige, prvi put u Evropi posle Adolfa Hitlera. I kako da tridesetak plaćenika, narkomana i pijanica među kojima je Branko Miljuš, lečeni i izgleda neizlečeni, narkoman, koji pokušavaju da linčuju mene i moje goste prikaže kao “mirne građane”. Najsrećniji bi bio “Jugoslav iz Luksemburga” da je neko od gostiju na mojoj promociji ili da sam ja ubijen od “mirnih građana”. To bi za ovog uglavnog pijanog političkog komesara bio dokaz da je Srbija demokratska zemlja, a da njegov gazda, lopov, može da vlada. A kada njega telefonom pozove čovek koga poznaje i sa kojim je pravio poslove tada kuka kako je ugrožen i moli policiju da ga zaštiti - napisao je Vesić i dodao:

Foto: Pink.rs.

Bedna kukavica, jaka posle tri vinjaka ali na rečima. Ali neka ne brine Jugoslav za mene i moju stranku. Za političare su izbori test koliku podršku imaju, a oni će najkasnije u martu. Pa ćemo da proverimo ko je jači - narod ili Đilasovi plaćenici među kojima je i on. A Jugoslavu je gledanost dokaz koliko ga narod voli. Uprkos milionima uloženih evra, nezakonitom prvom mestu na daljinskom najjačeg kablovskog operatera, utaji poreza i nelegalnom prekograničnom emitovanju, rejting televizije je baš nizak što i nije neki dokaz ljubavi građana. Ali tako je bilo oduvek kod Jugoslava. Nizak rejting, pitanja glupa, a plata odlična za komesarski posao.

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

'