AKTUELNO

Beogradski odbor Srpske napredne stranke ocenio je kao besmislena saopštenja opozicionog Saveza za promene i kao pokušaj da se lažima "skrene pažnja sa najvažnijeg pitanja" - kako je (njegov lider Dragan) Đilas stekao višemilionsko bogastvo.

- SzS bi, umesto besmislenih saopštenja i izjava, konačno mogao da odgovori zašto je njihov šef Dragan Đilas lagao da je bogatstvo stekao u Češkoj. Umesto izliva mržnje i napada, neka kažu kako je moguđe da je Đilas svoje bogatstvo uvećao za višemilionski iznos dok je bio direktor Narodne kancelarije, ministar i gradonačelnik, a građane doveo na rub egzistencije - kaže se u saopštenju beogradskog SNS-a.

- Jasno je da je Đilasu, Jeremiću i Obradoviću, ministar Stefanović trn u oku zbog rezultata koje ostvaruje ministarstvo na čijem je čelu, jasno je da tom kriminalnom savezu ne odgovara beskompromisna borba protiv kriminala i da lažima pokušavaju da skrenu pažnju sa najvažnijeg pitanja - kako Đilasa nije sramota što se obogatio pljačkajući građane Srbije - ističe SNS.

#Politika

'