AKTUELNO

Srpska napredna stranka objavila je danas novi spot "Digitalna budućnost Srbije", a ovog puta u glavnoj ulozi je premijerka Ana Brnabić.

Komentarišući prethodne tizere za "Digitalnu budućnost Srbije", Brnabić u spotu kaže: "Možda ne možemo tako skoro koristiti teleport ili leteće automobile, ali mnogo toga smo već uradili. SNS transformiše Srbiju u digitalnog lidera regiona. Izgradili smo digitalnu infrastrukturu i uveli elektronske usluge, da omogućimo našim građanima više slobode, manje birokratije i poslove koji donose bolja primanja. Naša misija je da obezbedimo digitalnu budućnost svim generacijama, a cilj nam je da od Srbije napravimo najbolju zemlju za život svih nas".

Prethodno su se u tri tizera pojavili Marija Obradović, Igor Mirović i Vladimir Orlić, koji su u snimljenim scenama mini picu pretvarali u veliku, teleportovali se i vozili letećim automobilima. Na kraju novog spota SNS prvi put se najavljuje da će 11. godišnjica stranke biti obeležena skupom u novosadskom Spensu, 27. oktobra.

#Ana Brnabić

#Digitalizacija

'