AKTUELNO

Današnjim performansom ispred Naučno-tehnološkog parka na Zvezdari, član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Dragomir Petronijević ukazao je na jedno od mnogobrojnih lažnih obećanja Dragana Đilasa.

Prema rečima Petronijevića ovaj NTP je u vreme vlasti Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Borisa Tadića i sličnih eksperata bio poznat kao zgrada duhova, u čije vreme ovde niko nije radio.

-U njihovo vreme ovakva mesta su bila prazna. Danas ovde radi preko 700 inžinjera, preko 9 kompanija se vratilo iz inostranstva. Đilas nije brinuo o mladima dok je bio na svim mogućim funkcijama, od direktora Narodne kancelarije, preko ministra, do gradonačelnika, nije stvarao uslove za mlade - smatra Petronijević.

Republika Srbija i Grad Beograd su napravili uslove koji odgovaraju mladima, da mogu da rade i da se razvijaju u svojoj zemlji.

-Mladi ljudi, koji rade u ovom Naučno-tehnološkom parku su samo prošle godine zaradili 20 miliona evra - istakao je Petronijević. Petronijević je naglasio da su upravo smart klupe koje se nalaze na obnovljenom Trgu republike, patentirane upravo u NTP na Zvezdari.

-Mnoštvo drugih proizvoda i projekata ćemo raditi u budućnosti, jer mi brinemo o našim mladim ljudima", rekao je Petronijević. „Umesto naknadne pameti koju Đilas, Jeremić i slični danas pokazuju, poručujem im da bi bilo bolje da objasne kako je to Dragan Đilas od 74.000 evra došao do 25 miliona, neka objasne našim mladima kako se to postaje milioner - zaključio je Petronijević.

#Dragan Đilas

#Dragomir Petronijević

#Zvezdara

'