AKTUELNO

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać i članovi Saveza za Srbiju, pred početak sednice Skupštine grada ponovo su uništavali grad, pokazujući da im nimalo nije stalo do novca građana Beograda.

Odbornici Saveza za Srbiju, predvođeni predsednikom Opštine Stari grad Markom Bastaćem, danas su pred početak sednice gradskog parlamenta na ulaz Skupštine grada nasuli više kanti i džakova zemlje, kako bi pokazali kako, prema njihovim rečima, Beograd izgleda "zahvaljujići radovima" koje izvodi gradska vlast.

- Ovo je Beograd kakvim ste ga napravili - prokomentarisao je Bastać dok je sipao zemlju iz kanti i potom je polivao vodom, kako bi od nje napravio blato.

Zbog ove akcije bahatog Bastaća i ekipe, poslanici su imali mnogo problema da uđu u Skupštinu grada.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Bastać i ekipa prave haos po Beogradu, a sve pokušavaju da opravdaju navodnim neuspesima gradske vlasti. Blokirali su radove na Trgu republike, donosili džakove sa peskom i time ometali saobraćaj, blokirali su Terazije...

Dakle, optužuju i govore o navodnom neuspehu, a zapravo su sami odgovorni za produžetak radova i poteškoće koje građani imaju da se neometano kreću svojom prestonicom.

Svaka čast za politiku koja očito podrazumeva sabotažu svega što izvodi gradska vlast!

Pročitajte još: Vesić: Đilas poslao poruku da je njegova politika blato

#Marko Bastać

'