AKTUELNO

Dragan Đilas je, ne pojavljujući se na sednici, poručio građanima leve obale Dunava da ne želi da imaju kanalizaciju.

Na dašnjoj sednici Skupštine grada Beorgada biće doneto nekoliko važnih odluka, od kojih je najvažnija ona o prihvatanju ugovora sa Evropskom investicionom bankom (EIB) o izgradnji kanalizacije na levoj obali Dunava, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

- Na levoj obali Dunava živi 150.000 ljudi, ona je naseljavana decenijama i tu žive ljudi koji nemaju osnovne uslove za život. Mi smo poslednjih nekoliko godina veoma vredno radili, kao SNS, da obezbedimo uslove kako bi počela da se gradi kanalizacija - rekao je Vesić novinarima u holu gradskog parlamenta.

On je naveo da će ugovor sa EIB biti potpisan u narednih nekoliko nedelja.

- Odmah će biti raspisan tender i sa prvim prolećnim danima počećemo da radimo kanalizaciju na levoj obali Dunava - rekao je Vesić.

On je naveo da postoje teme o kojima svi odbornici, bez obzira iz koje su stranke izabrani, treba da budu potpuno saglasni.

- Dragan Đilas, koji je odbornik Skupštine grada, a koji danas nije došao na sednicu, 2010. godine je na levoj obali Dunava građanima obećavao kanalizaciju. Ovo je bila prilika da svi kažu da žele kanalizaciju za te građane i odbornici koji danas nisu došli na sednicu Skupštine grada poručili su građanima na levoj obali Dunava da ne žele da imaju kanalizaciju - rekao je Vesić, uz ocenu da oni "ne razumeju potrebe građana".

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

'