AKTUELNO

Direktor CEBEF-a i član Glavnog odbora SNS-a Damir Handanović reagujući na pretnje koje je Boško Obradović uputio glavnom i odgovornom uredniku lista “Informer”, rekao je da je došlo vreme da Boško Obradović preuzme odgovornost za svaku napisanu i izgovorenu reč.

- Obradović je Đilasov potrčko koji kontinuirano sprovodi nasilje, preti - smatra Handanović i dodaje da i njegov “gazda Đilas” preti novinarima, policajcima i da izmedju njih nema razlike.

Handanović je poručio Bošku Obradoviću da je vreme da pita svog gazdu Đilasa odakle mu 25 miliona evra u nekretninama, kao i da li je vise pokrao kao direktor Narodne kancelarije, funkcija koju je Tadić specijalno za njega izmislio, ili kao grafonacelnik Beograda kada je grad doveo do bankrota.

- Jasno je sada svima kakvu Srbiju zele Dragan Đilas i njegov potrcko Bosko Obradović, a da ne izostavim i njihove istomisljenike Vuka Jeremića i Zorana Lutovca, je da mogu da hapse, tuže i sude svakome ko govori istinu o njima. To građani Srbije neće dozvoliti -zaključio je Handanović.

#Damir Handanović

'