AKTUELNO

Odbornica SNS u Skupštini grada Beograda Nataša Nikolić poručila je danas bivšem gradonačelniku Draganu Đilasu da se, umesto što se obračunava sa svojim političkim neistomišljenicima, priseti kako je "oteo" od dece Pionirski grad i napravio nebezbedan Pazl grad na Banjici što je, kako tvrdi, služilo za njegovo lično bogaćenje i promociju, dok građani od toga nisu imali nikakvu korist.

Nikolić je rekla je da su svi koji ne žive u krugu dvojke za Djilasa bili građani drugog reda i dodala da je jedan od primera za to asfaltna baza koju je Đilas 2009. godine smestio u Rakovicu, na tromeđi naselja Resnik, Kneževac i Kijevo.

- Đilas nije mario za bezbednost i zdravlje građana, niti što će na taj način da truje sugrađane, pa je ovo postrojenje smestio ovde bez ijedne dozvole, pa čak i bez procene uticaja na životnu sredinu - kaže Nikolić, navodi se u saopštenju Beogradskog odbora SNS.

Kako je dodala, bedemi te asfaltne baze se nalaze uz Topčidersku reku i doprineli su velikom izlivanju reke kada je poplavljen veliki broj domaćinstava u Rakovici.

- Umesto što se Đilas sa svojim političkim neistomišljenicima obračunava huliganstvom, nasiljem, teškim vređanjem, a naročito žena, neka se priseti kako je oteo od dece Pionirski grad, kako je napravio nebezbedan Pazl grad na Banjici. Neka se seti kako je sve to služilo za njegovo lično bogaćenje i promociju, a da građani od toga nisu imali ništa - zaključila je Nikolić.

#Dragan Đilas

'