AKTUELNO

Član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Dragomir Petronijević danas je išao u potragu za Đilasovim lažnim obećanjem iz 2010. godine.

- U julu mesecu 2010. godine, tadašnji gradonačelnik Đilas obećao je građanima leve obale Dunava da će dobiti kanalizaciju. Mi smo danas obišli Ovču, Borču, Kotež, Krnjaču, celu levu obalu Dunava, i videli da ovde nikada nisu počeli radovi na izgradnji kanalizacione mreže - istakao je Petronijević.

Prema Petronijevićevim rečima Đilas, koji je ušao sa 74 hiljade evra u politiku, danas ima 25 miliona evra u nekretninama, a građanima Palilule na levoj obali Dunava nije izgradio kanalizaciju iako im je 2010. obećao.

- Aleksandar Vučić je rekao građanima da će u martu 2020. godine početi izrada kanalizacije - podsetio je Petronijević i dodao da je projektna dokumentacija urađena, obezbeđeno je 54 miliona evra za te radove i u martu počinju radovi na kanalizacionoj mreži.

- Od Đilasovih lažnih obećanja, građani leve obale Dunava, a i celog Beograda, nisu imali ništa - zaključio je Petronijević.

#Dragomir Petronijević

'