AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je nenajavljeno obišao opštinu Knjaževac i tom prilikom obišao i radove na rekonstrukciji puta Knjaževac-Kalna.

- Nastavljamo da radimo i gradimo - piše na instagram stranici Budućnost Srbije gde je objavljena i slika sa radnicima na toj deonici puta.

Predsednik Srbije rekao je da obilazi radove na putevima u opštini Knjaževac, a sa njim su ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, direktor Puteva Srbije" Zoran Drobnjak i predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

Foto: Instagram Printscreen/buducnostsrbijeav

Ministarka Mihajlović u video izjavi rekla je da će rehabilitacija deonice od 1, 8 kilometara biti završena za sedam dana.

- Sve ide po dinamici i nema okruga u Srbiji koje predsednik ne obilazi i nije obišao, a gde inače rehabilitujemo najmanje po 10, 20 ili više kilometara puteva - rekla je Mihajlović.

Foto: Instagram Printscreen/buducnostsrbijeav

Podsetimo, predsednik Vučić je prethodno u objavi na Instagram stranici Budućnost Srbije objavio video snimak tokom posete porodici Bogdanović, koja je vlasnik etno sela Srna, i objasnio da je u nenajavljenu posetu Knjaževcu krenuo da bi se uverio šta je u toj opštini urađeno posle obilaska Zaječarskog okruga i šta još mora da se uradi.

#Aleksandar Vučić

'