AKTUELNO

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Damir Handanović ukazao je na jedan od mnogobrojnih propalih projekata Dragana Đilasa, najgoreg gradonačelnika u istoriji Beograda, od kog Beograđani nisu imali nikakvu korist, ali Đilas, njegovi bankovni računi i firme jesu.

Prema rečima Handanovića građani Beograda i Srbije se pitaju gde je nestao novac građana, 600 hiljada koliko je potrošeno na kulu od kartona od koje građani nisu imali nikakvu korist.

Foto: Pink.rs.

- Kako je Đilas došao od 74.000 evra do 25 miliona u nekretninama, najbolje se može opisati kroz projekat replike Terazija koju su građani platili milione evra, a da nisu imali nikakvu korist. Pitam Đilasa gde su njegovi propali projekti i u čijim džepovima je završio novac građana - upitao je Handanović i dodao:

- Ova kula od kartona koja je nekada bila na ovom mestu, a koja je trebala da služu za kulturne manifestacije preskupo je plaćena, a od nje nije ostalo ništa. Đilas je pravio projekte koji nisu bili u interesu građana, ali se novac slivao u njegove džepove - smatra Handanović.

Foto: Pink.rs.

Za razliku od vremena vlasti Dragana Đilasa, projekte koje danas realizuju Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka služe građanima, i tim projektima se razvijaju i Beograd i Srbija.

#Damir Handanović

#Dragan Đilas

'