AKTUELNO

Član GO SNS ocenjuje da se opozicija "zahvaljujući Boškiću 13 pretvorila u Savez za još bogatijeg Đilasa, koji se ogadio i biračima koji su protiv aktuelne vlasti".

Član GO SNS Bratislav Jugović poručio je da Srbija nije banana država, iako je činjenica da ima banana opoziciju. Kako navodi, Srbija je zahvaljujući predsedniku Vučiću povratila svoj integritet, dok se opozicija "zahvaljujući Boškiću 13 pretvorila u Savez za još bogatijeg Đilasa, koji se ogadio i biračima koji su protiv aktuelne vlasti".

- Srbija se zahvaljujući Vučiću izborila da se smanji broj članica UN koje su priznale nezavisnost Kosova, dok je Vuk Jeremić, partner Boškića 13 u Savezu za još bogatijeg Đilasa, pored milionskih donacija iz stranih ambasada izborio da ojača kosovsku nezavisnost tražeći mišljenje MSP. Ludilo u banana opoziciji je krenulo povratkom Dragana Đilasa u politiku i završava se na proleće, nakon lokalnih i parlamentarnih izbora. Do tada rejting rijaliti zvezde Boškića 13 je u neprstanom padu, uprkos njegovim učestalim budalastim konferencijama za novinare – navodi Jugović.

#Opozicija

'