AKTUELNO

PUPS je ponosan na svoj izborni uspeh u Medveđi (5,95 odsto glasova), gde je jedini učestvovao sa multietničkom listom na kojoj su bili Srbi, Albanci i Romi, čime je potvrdio da vodi socijalnu politiku koja je na strani svih građana, pa i onih najsiromašnijih kategorija stanovništva.

Čestitajući ubedljivu pobedu svom koalicionom partneru Srpskoj naprednoj stranci, PUPS podseća da je, uz naprednjake, jedina stranka vladajuće koalicije koja je pod svojim imenom izašla na ove izbore.

Istovremeno se potvrdila ispravnost zalaganja PUPS za politiku ravnomernog regionalnog razvoja svih delova zemlje, koja je najvidljivija upravo osnivanjem 560 zadruga za rekordne dve godine, čime je objavljen svojevrsni ‘’rat’’ fenomenu puste zemlje - u rubnim i brdsko-planinskim područjima Srbije.

Građani Medveđe, koji žive na samoj administrativnoj liniji sa našom južnom pokrajinom, dali su svoj glas PUPS-u i zato što su prepoznali politiku koja se zasniva na jasnom opredeljenju da je zaštita imovine Republike Srbije, Srpske pravoslavne crkve i svih građana Srbije na Kosovu i Metohiji ‘'crvena linija’’ u daljim pregovorima o srpskoj južnoj pokrajini.

#PUPS

'