AKTUELNO

Zamenica predsednika Skupštine grada Beograda i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Andrea Radulović oštro je danas osudila uvrede koje na račun članice Predsedništva SNS Biljane Popović Ivković upućuju najbliži saradnici Dragana Đilasa .

- Nastavljaju se ogavne uvrede Nebojše Aleksića, glavnog izvršitelja u Beogradu svih prljavih i gnusnih naloga Đilasa i Obradovića, na račun stranačke koleginice Biljane Popović Ivković, ali i na račun svih žena. Pozivanje svojih mentora Đilasa i Obradovića, vođa Saveza za Srbiju, da zajedno "smiruju uspaljene polovnjače" najoštrije osuđujem i pozivam javnost da reaguje - rekla je Radulović.

Očigledno takvozani sindikalac Aleksić, zajedno sa Bastaćem i ekipom, nema nameru da prestane da sprovodi politiku mržnje, nasilja i uvreda nad ženama dirigovanu od Đilasa, Obradovića i ostalih predvodnika Saveza za Srbiju.

- Ovo je još jedan u nizu najjadnijeg i najnižeg oblika ponašanja, odvratnih i gadnih uvreda i pretnji silovanjem, čime opet pokazuju da su mrzitelji žena i da jedino verbalnim i fizičkim nasiljem znaju da komuniciraju. Ovaj frapantan prostakluk je evidentno vrednost nasilnika Saveza za Srbiju, koji se pored toga što su već jednom izneverili i zloupotrebili izbornu volju naroda, nadaju da će to ponovo učiniti. Jasno je da za cilj imaju samo skupljanje jeftinih političkih poena i ovakvi postupci su nedopustivi, na ovakve pretnje i uvrede žene ne smeju da ćute! - poručila je Andrea Radulović.

#andrea radulović

'