AKTUELNO

Aktiv žena Pokreta socijalista (PS) najoštrije je osudio "seksističke poruke" koje je jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Nebojša Aleksić uputio državnoj sekretarki MUP-a Biljani Popović Ivković na društvenoj mreži Tviter.

- Tebi se izgleda stvarno dopadaju (lideri opozicije) Željko Veselinović, Dragan Djilas, Boško Obradović, ali, mačko, da znaš da smo mi braća, sve delimo, ne možeš do lidera dok kod mene ne prođeš proveru kvaliteta donjeg trapa - napisao je na Tviteru Aleksić.

- Ogromna količina mržnje, nasilja i prostakluka dolazi od strane onih koji bi da se dočepaju vlasti, ali bez izbora. Đilasov primitivac ne samo da je uvredio gospođu Popović Ivković već je uvredio i svaku ženu, majku, ćerku i suprugu u Srbiji koja ima drugačije mišljenje od Đilasa - ističe Aktiv žena PS.

- Naš narod ume da kaže: "S kim si, takav si", pa u skladu s tim, ne mogu ni Đilasovi saradnici biti ništa boli i pristojniji od svog šefa, osvedočenog siledžije i primitivca. Šta da očekujete od saradnika onog što tuče ženu i tasta pred maloletnom decom i psuje "majku pedersku" svakome ko ima drugačije mišljenje - kaže se u saopštenju.

#Pokret socijalista

'