AKTUELNO

Stravične uvrede i pretnje preko društvenih mreža se nastavljaju.

Sada pristalice Saveza za Srbiju Vučićevim juniorima žele leukemiju i rak. Okidač za ovakve napade bila je optužba urednika televizije N1 Jugoslava Ćosića u kojoj tvrdi da su Informer, Srpski telegraf i Alo antisrpski mediji.

Foto: TV Pink Printscreen

Saša Milovanović iz Srpskog telegrafa kaže da su pristalice Đilasa, Jeremića i Obradovića odavno prešle granicu, a da nasilje sada dostiže kulminaciju.

Pretnje silovanjem i smrću Vučićevoj deci izgleda su bile samo uvod u kampanju protiv predsednika Srbije. Sada pristalice Đilasa, Obradovića i Jeremića nastavljaju u tom maniru i kunu Vučićeve potomke.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zamislite da Vukanu, detetu od dve godine, poželite da dobije leukemiju ili rak. Zamislite vi tu monstruoznost – kaže Milovanović.

Izvesni Goran Paunović ovaj Tvit je postavio ispod Tvita urednika N, koji je optužio pojedine medije da su antisrpski i da objavljuju lažne vesti, a zapravo je N1 objavila lažnu vest da je opozicija napustila razgovor na FPN-u, iako to nije bilo tačno.

Sa druge strane, Sergej Trifunović je ponovo dokazao da Dragan Đilas upravlja medijima koji su otvoreno protiv vlasti u Srbiji.

#Aleksandar Vučić

'