AKTUELNO

Zdravko Mihić, poverenik SNS-a za Paraćin, oglasio se povodom najnovijih dešavanja u toj Opštini, gde je uhapšena još jedna bliska saradnica predsednika Opštine Saše Paunovića, i rekao da odlazeće rukovodstvo Opštine Paraćin ima još sasvim malo vremena da prihvati realnost i pokaže sposobnost da nekoliko očiglednih stvari razume.

- Prvo, da konačno shvati da je Srbija danas pravna država, u kojoj je zakon jednak za sve i nikoga ne štiti stranačka pripadnost, ako se o zakon ogrešio. Ovo pravilo je potvrđeno više puta, kako kada je reč o članovima SNS (setite se, na primer, Požege), tako i kada je reč o članovima drugih stranaka. Bez ikakve razlike. Zato je providno i neuvreljivo danas govoriti o "političkim progonima". Srbija više nije lična prćija Đilasa, Jeremića i Demokratske stranke. Ona je danas država - naglasio je Mihić.

Mihić, ističe da niko ne treba da strepi od nadležnih organa ukoliko se nije ogrešio o zakon.

- Drugo, da rečima poput "policija i tužilastvo nam ne daju da radimo" opštinsko rukovodstvo pokazuje samo - sopstvenu nečistu savest. Niko ne strepi od nadležnih organa vlastite države, ako je pred zakonom čist. Onaj ko nije, može i da pred organima prizna svoju krivicu i na taj način olakša savest, kao što mnogi u Paraćinu u poslednje vreme i rade. Ali od odgovornosti ne može pobeći niko - rekao je Mihić i dodao:

- Treće, da konačno uvide da narod sve dobro shvata i odlično razume. Narod se ne može prevariti besmislenim saopštenjima i jeftinom glumom. Baš kao što se ne može ponižavati i potkradati bez posledica. Ako ovu, finalnu pouku, odlazeća opštinska vlastela ne izvuče ranije, sigurno će je dobiti na dan izbora. Isporučiće im je lično narod kom duguju mnogo godina dostojanstvenog života. Taj dan je sve blizi.

#Paraćin

#SNS

'