AKTUELNO

Ma, bojkot, obavezno. To je najbolje rešenje i apsolutno ga podržavam.

Pošto, u suprotnom, treba valjda da glasam za Vuka Jeremića. Ili za Boška. Đilasa. Božemesakloni Borka.

Apsolutno nedopustivo.

Prema tome, bojkot je bolji.

To je, ionako, kao kad čitaoci Danasa, odluče da bojkotuju Informer. Njih dve iljade.

Pazi molim te. Da se Vučko baš uzbudi. Pa pozove Jasminu Lukač da piše za Informer. Pa počne da čita njene tekstove, pa krene da ga boli stomak, pa brzo odluči da se ipak samoubije. Nema šanse, kad vam kažem.

Ili kada oni koji gledaju Jugoslava Ćosića (njegova porodica, valjda), neće da gledaju Dnevnik RTS-a. Pa budu jedini u zemlji koji ne znaju ko je Milica Nedić, a nema Dnevnika bez Milice Nedić, nema vesti bez Milice Nedić, i to toliko da ovde, kada komšinica hoće da prijavi komšinici da joj se muž okolo malo projebucno, prvo kaže: Dobro veče, ja sam Milica Nedić, a onaj tvoj što delje onu komšinicu Maru, sve puca.

Pa je ti bojkotuj. Milicu.

Ili, zamislite da navijači OFK Beograda bojkotuju Zvezdu i Partizan.

Oni što jedu čia semenke proglase bojkot pljeskavica i ćevapa.

Antialkoholičari zatraže da se bojkotuju pivo i rakija.

Boris Tadić - prisluškivanje.

Večiti studenti, Bolonju.

Mislim, kakva je razlika između toga, i Bojana Pajtića koji bojkotuje izbore na kojima ga niko ne bi izabrao, nigde.

Zato treba da se prihvati taj bojkot, i podrži.

I da svi tviteraši bojkotuju. I čitaoci Danasa. I Vesna Pešić, obavezno. I Jugoslav, zajedno sa Oljom Bećković. I Jasmina Lukač da napiše tekst o bojkotu i izbora i Marsovaca, pošto te stvari kod nje imaju veze. Đilas da taj tekst pročita, da ga zaboli stomak i da ponovo ode na more, što jeste svojevrstan bojkot. I onaj Gavrilović da utvrdi da će da bojkotuju samo visoko obrazovani, sa svim zubima. Olja Kovačević da bojkotuje Borka. Orka da se pridruži, i bojkotuje Vuka. Boško da bojkotuje Ljotića, jer je ovaj izlazio na izbore, i da prebije svaku ženu koja glasa. Gavrilović da opet utvrdi da su bojkotovane i prebijane samo visokoobrazovane žene, sa svim zubima, što je uredu. Jasmina Lukač opet napiše tekst o Marsovcima, bojkotu i Delaveru, i sve koji to pročitaju zaboli stomak, zaglave u wc-u i bojkotuju glasačke listiće.

Posle u Danasu objave da je bojkot uspeo, te svi koji su bojkotovali Informer o tome budu obavešteni. I Jugoslav ode u Utisak nedelje i slavi sve dok Olja Bećković ne pobegne iz studija, i zemlje. I slave svi na twiteru, i retvituju. I Zoran Čičak napiše pesmicu, o julu, cveću u kosi i bojkotu, ali da se rimuje. A Đilas opet ode na more. Vuk Jeremić pita Borka da li je bojkot uspeo, pa se rastuži, pošto bi sigurno pobedio i bio predsednik sveta i zlatnih ribica, kućnih ljubimaca i Orke. Gavrilović prebroji bojkotaše i nesrećno zaključi da se prosečan bojkotaš zove Bojan Pajtić, da je obrazovan, ima zube, karijes i ne ide na izbore jer niko za njega neće da glasa.

I to otprilike bude to.

Bojkot pokaže sve šta treba i mi idemo dalje.

Na pljeskavicu i pivo. Bez čia semenki.

#Ivan Radovanović

#kolumna

'