AKTUELNO

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J. Vučićević je rekao da ono što su pripadnici dela opozicije radili na protestima u subotu kada su pokušali da na silu upadnu u zgradu Predsedništva je najstrašnije kršenje zakona.

-Ni u jednoj evropskoj zemlji ne bi mogli to da urade, bili bi izrešetani u Londonu, Parizu...To znaju i lideri SzS i zato ćute - smatra Vučićević i dodaje da je zakon po tom pitanju vrlo sličan i u Francuskoj i u Srbiji.

- Pripadnici  obezbeđenja Predsedništva Srbije tokom protesta '1 od 5 miliona', kada su okupljeni silom pokušali da upadnu u zgradu Predsedništva su reagovali ispod zakonskih ograničenja - podseća Vučićević.

-Onaj Marsovac Srđan Marković, što je hteo da ide da živi na Marsu, slikao se i kukao dok je pokazivao jednu ogrebotinu - kaže Vučićević i podseća na to kakva je bila njihova konferencija za novinare i da je pobegao kada ga je naša novinarka Gordana Uzelac pitala zašto joj je slao lascivne poruke.

-On je pobegao od pitanja Gordane Uzelac, nije hteo da odgovori - kaže Vučićević.

Foto: TvPink Printscreen

Kako kaže, u trenutku kada demonstranti hoće da upadnu u Predsedništvo, njih ima oko 200.

-Ako je to demokratija, onda svaka čast. Njihova politika je  nasilje - ističe Vučićević.

Takođe, naglašava i da ni jedan lider SzS nije u zemlji.

-Jeremić je non stop negde, Obradović se bahati po Crnoj gori, a Đilas šopinguje po Solunu - napominje on i primećuje da oni žele da neko drugi za njih organizuje upade, a da oni onda hoće tako da dođu na vlast.

-Ne ide to tako, vlast se dobija na izborima - kaže Vučićević.

Govoreći o sastanku na Fakultetu političkih nauka, Vučićević kaže da je tu "najgori Zelenović".

- On obuče odelce, pije espreso, kaže tri rečenice i najavi građanske nemire - ističe Vučićević i dodaje da im sve smeta i izborna tišina i vreme izbora, kao i da oni ne shvataju da narod neće da glasa za njih.

- Niko ne prelazi cenzus od njih, sem PSG-a koji nije sa njima u savezu - naglašava Vučićević i dodaje da je predsednik Vučić rekao da sve izmene i da će 90 odsto primedbi usvojiti.

Vučić ima ideju moderne i napredne Srbije

Vučićević naglašava da predsednika Srbije ne zanima novac i naglašava da Vučić ima ideju za modernu i naprednu Srbiju.- Nikad poštenijeg političara nisam upoznao. On se jako obradovao kada je čuo da će moći da se otvori auto-put Beograd-Čačak. Takve stvari njega raduju. On živi za to - zaključuje Vučićević.

- Smeta im finasniranje, kukaju kako ih nema u medijima a stalno su na N1, u Danasu, sve nedeljnike sem "Pečata" kontrolišu i uporno ponavljaju da imaju samo jedan zahtev, a to je da se zabrani Vučiću da učestvuje u izbornoj kampanji.

- Njihova ideja je da pokušaju da pobede na izborima tako što će njihovom suparniku biti vezane i ruke i noge. Oni hoće da mu zabrane da se bavi svojim poslom i 45 dana da ga nigde nema, a setimo se da tokom njihovih izbornih kampanja dok su bili na vlasti nije moglo da se živi od Tadića i Đilasa - podsetio je Vučićević.

Vučić, kako kaže Vučićević, radi svaki dan, i naglasio da je šef naše države uradio nešto na šta čekamo 75 godina, a to je auto-put Obrenovac-Čačak.

-Sledeće nedelje, 18. avgusta biće otvaranje ovog auto-puta koji je nazvan Miloš Veliki, kako je predsednik predložio. Takođe biće urađena i brza pruga Beograd-Novi Sad, kojom ćete za 27 minuta biti u Novom Sadu, gradi se i Moravski koridor koji će povezati Koridor 10 sa Koridorom 11 - napominje Vučićević, naglasivši da mu je najlepša vest ta da će se duplirati državna davanja majkama i bebama.

#Dragan J. Vučićević

'