AKTUELNO

Izgleda da je odustao od leta na Crvenu planetu...

Jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona" Srđan Marković, koji je sinoć nasilno pokušao da uđe u zgradu Predsedništva, pre nekoliko godina postao je hit na TV Pink BiH, jer želi da ode na Mars i više se ne vrati na Zemlju!

Pre nekoliko godina Marković je kao student arheologije gostovao na TV Pink BiH, jer se prijavio za eksperimentalni odlazak na Mars, koji podrazumeva da se nikada ne vrati na zemlju.

Marković je tada rekao da želi da postane "Marsovac" jer su za takav eksperiment potrebni ljudi sa jakom psihom.

- Osobe koje budu tamo poslate moraju da budu psihički stabilne, jer četiri osobe na malom prostoru i na Marsu, daleko od zemlje moraju da budu psihički spremne da bi mogle da izdrže ceo projekat. Ako samo jedna osoba samo malo 'skrene' ceo projekat bi mogao da propadne - rekao je Marković.

Da li ga je u toj nameri odgovorio lično Dragan Đilas jer mu je ovaj potreban tokom letnjih dana dok se on brčka na nekom skupom letovalištu ili su neki drugi razlozi još nije poznato, ali je jedno sigurno, a to je da takav naslinik nije potreban nijednog državi na planeti Zemlji.

Na Mars očigledno nije otišao, ali je zato počeo da se ponaša kao da je s Marsa pao. A možda je bilo bolje da su ga primili u misiju. Možda tada ne bi slao lascivne poruke našoj novinarki Gordani Uzelac u dva posle ponoći.

#Gordana Goca Uzelac

'