AKTUELNO

Srpska lista saopštila je danas da je Rada Trajković "pobrkala lončice" jer smatra da se politički kredibilitet stiče ulizivanjem stranim ambasadama i da je zaboravila da se vlast osvaja podrškom građana, a ne stranih ambasada

Reagujući na izjavu Rade Trajković da Srpska lista nema nikakav moralni kredibilitet, Srpska navodi da je ona "u sukobu sa zdravim razumom".

To pokazuje, kako se dodaje, koliko je "pored Ðilasa pobrkala ločniće", jer smatra kako se politički kredibilitet i poeni stiču ulizivanjem stranim ambasadama.

- Zaboravlja Rada Trajković i njen mentor Dragan Ðilas da se vlast osvaja podrškom građana, a ne stranih ambasada. Neprijatelji srpskog jedinstva i snage srpskog naroda su svesni poverenja koje uživa Srpska lista među građanima i pored svih laži i kleveta koje su montirali, pa se nadaju da će eliminisanjem Srpske liste ostaviti obezglavljen narod u najosetljivijem trenutku- navodi se u saopštenju.

Srpska poručuje Radi Trajković i "ostalim avetima prošlosti" da će zajedno sa državom i predsednikom Vučićem nastaviti beskompromisnu borbu za bolji život i sigurnost Srba na KiM.

Navode i da politički sateliti Prištine i zapadnih ambasada nastoje da napadima na Srpsku listu podignu cenu svojih usluga kod svojih mentora.

#Dragan Đilas

#Rada Trajković

'