AKTUELNO

Očigledno je da Dragan Ðilas agresivnost koju je uneo u politiku prenosi na svoje saradnike, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić povodom pretnji koje je uputio Dragan Murar, za koga kaže da je najvažniji Ðilasov čovek u Obrenovcu.

- Videli ste da je juče na društvenim mrežama osvanuo snimak gde Murar preti jednom čoveku da će ga polimiti i prebiti, a da, kada ga ovaj pita da li mu preti, on kaže ''ja vam ne pretim, ja vam obećavam'' i tako citira svog šefa Dragana Ðilasa koji je na isti način pre nekoliko nedelja pretio medijima - rekao je Vesić odgovarajući na pitanja novinara u Beogradu.

Kaže da Ðilasovi saradnici u Obrenovcu prete drugim ljudima kao što je Ðilas pretio novinarima na konferenciji za štampu.

Vesić kaže da kada su tada mediji Ðilasa pitali da li preti da će da ih zabrani, Ðilasje rekao: "Ja vam ne pretim, ja vam obećavam".

- Očigledno je da se ta vrsta agresivnosti koju je Ðilas uneo u politiku prenosi na njegove saradnike. Kao što je on pretio novinarima na konferenciji za stampu sada njegovi saradnici u Obrenovcu prete drugim ljudima - naveo je Vesić.

Kaže i da ne treba zaboraviti da Murar treba da ide u zatvor jer je napravio saobraćajni prekršaj, te da je Dragan Ðilas pozvao građane da skupljaju novac da Muraru plate kaznu kako ne bi otišao u zatvor.

- Po tome je očigledno da je Murar vrlo važan za Ðilasa. Kada mi pričamo o agresiji i nasilništvu u politici, onda mi govorimo o tome da političari moraju da vode računa kakve reči uporebljavaju, jer očigledno ih drugi slede. Da Ðilas nije pretio na ovaj način novinarima, verovatno njegovi saradnici ne bi pretili građanima - naveo je Vesić.

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

#Mediji

'