AKTUELNO

Govoreći o brutalnim napadima na predsednika države Aleksandra Vučića i njegovu decu, glavni i odgovorni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević ocenio je da se pravi atmosfera kao da treba legalizovati i legitimizovati najstrašnije pretnje upućene predsedniku Vučiću u nekoliko navrata.

-U toku je dehumanizacija predsednika Vučića i ljudi iz njegovog okruženja. Njega treba prikazati kao nekog čoveka koji nema prava koji imaju svi drugi građani, koji nema prava na zaštitu - rekao je Vučićević.

On se zapitao da li je, za ovih nekoliko dana, iko ko je sa "druge strane političkog spektra" osudio sve što se dešava.

- Da li je neko regaova - Đilas, Jeremić, Obradović, NUNS, UNS ili neka nevladina organizacija, institucije? - zapitao se on i naglasio da bi zbog ovakvog tvita u zapadnim evropskim zemljama neko otišao na ozbiljnu robiju.

- Nedopustivo je da se bilo kome preti na ovakav način - ističe on.

Kako naglašava, ta žena koja je te stvari tvitovala je verbalni terorista, jer je to neko ko poziva na najcrnji zločin  - zločin protiv dece.

- Ona je na najstrašniji način zapretila Vučićevoj deci i to je retvitovala na dobru vest, koja nema veze sa politikom, na najavu o novim investicijama, i to na strašan i monstruozan način. Država na ovakve stvari mora da reaguje - kaže Vučićević za Pink i naglašava da ova žena koja je tako tvitovala o Vučićevoj deci nema nikakve veze sa SNS-om, te da nisu tačne tvrdnje Vesne Pešić i Boška Obradovića da je Vučić sve to sam napravio.

Foto: TvPink Printscreen

-Ona ima veze sa PSG i ovo sve je potpuna i najstrašnija legalizacija, ne mržnje nego poziva na ubistvo i na silovanje. Ko je kriv zapravo za to? Neće biti da je kriv niko iz vlasti već oni koji ćutke prelaze preko najstrašnijih pretnji - rekao je Vučićević i podsetio da je Sergej Trifunović pretio da će "pišati po grobovima", da je Srđan Nogo na protestima nosio vešala, kao i da je Željko Veselinović pretio premijerki silovanjem.

-Objavljena je umrlica za predsednika Vučića i opet niko ništa. Zašto se niko iz SzS ne ogradi? Oni to neće, jer suštinski stoje iza toga i sa tim se slažu, jer je to deo njihove hejterske kampanje. Taj skandalozni tvit se pojavio nakon nedelja intenzivne, najgore hejterske kampanje, koja dolazi od Đilasa i njegovih saradnika i koji imaju za cilj dehumanizaciju svih koji su na vlasti u ovoj državi - zaključuje Vučićević.

#Informer

'