AKTUELNO

Teško je komentarisati izmišljene afere, poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović na pitanje poslanika Ðorđa Vukadinovića o "aferi" sa ministrovom diplomom.

Stefanović je u Skupštini Srbije rekao da se govori o toj izmišljenoj aferi sa njegovom diplomom da se ne bi govorilo o lopovluku, pljački i bogaćenju Dragana Ðilasa dok je bio na vlasti.

- Teško je komentarisati izmišljene afere, jer možete da ih fabrikujete na dnevnom nivou i onda očekujete da to neko komentariše. Razumem da vam se ne sviđam ja, ne sviđa vam se moj fakultet, studijski program, profesor sa fakulteta, džabe, izađe akademik Rakić i kaže da je tada sve urađeno u skladu sa zakonom - kaže Stefanović.

- Ne indeks, nego vam pokaže zapisnike sa položenih ispita, prijave ispita i ostalo, ali to naravno nikada neće biti dovoljno. Zašto? Zato što onda bolje da se govori o tome, a ne da se govori o lopovluku i pljački. Kada pomenete Češku dobijete jednu aferu, kad pomenete nešto drugo, dobijete drugu aferu, samo da se ne govori o Ðilasovom novcu - naveo je Stefanović.

O novcu Ðlasa, dodaje, ne sme da se govori godinama, kao što ne sme da se govori o odnosima između RTS-a i Ðilasove kompanije.

#Nebojša Stefanović

'