AKTUELNO

Direktor CEBEF-a Damir Handanović reagovao je na bezobzirne natpise jednog od lidera SzS Boška Obradovića koji nastavlja sa napadima na ministra policije i potpredsednika Vlade Nebojšu Stefanovića.

U pokušaju da popljuje vlast i njenog potpredsednika, Đilasov pulen, Boško Obradović, pokušao je da na tviteru pošalje "pismenu" poruku. Međutim, oštrom oku Damira Handanovića nije promakla još jedna Obradovićeva sramota. Obradović, koji je profesor srpske književnosti, na svom tviter nalogu napisao je GLUMETI, čime je pokazao svoju nepismenost.

Naime, Obradović je napisao da je sramota i kriminal kupiti fakultetsku diplomu, glumeti doktora nauka i doći na prevaru na vlast....

- Dobro jutro, potpredsedniče Vlade! Nije sramota nemati fakultet, mnogo je moralnih i stručnih ljudi bez fakulteta, u mnogo čemu boljih od visokoškolovanih. Sramota je i kriminal kupiti fakultetsku diplomu, glumeti doktora nauka i doći na prevaru na vlast i visoku državnu funkciju - napisao je Obradović na svom tviter profilu, na šta mu je Handanović odgovorio:

- Glumeti? GLUMETI? 😂 Dragi prijatelji, ovo biće vam je diplomirani profesor srpske književnosti. Dragane, sedi pričaj sa Šolakom, ovaj buldog vam je nepismen!

Handanović je prokomentarisao i posetu predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji i istakao da je to velika stvar za našu zemlju, i da je neuobičajeno što se toliko velika zvanica obratila na samom aerodromu.

- Makron je pokazao koliko poštuje predsednika Vučića i Srbiju, i koliko je dobro to što Vučić radi za našu zemlju - rekao je Handanović.

#Damir Handanović

#Dragan Đilas

'