AKTUELNO

Izbori će još jednom pokazati da Beograd i Srbija žele Aleskandra Vučića i SNS.

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković izjavio je danas da predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas "bedno pokušava" da ponovo optuži predsednika Republike i SNS Aleksandra Vučića "za nešto sa čim nema apsolutno nikakve veze".

Đilas je danas podneo krivičnu prijavu protiv lica koje je preko društvene mreže pretilo smrću njemu, njegovoj porodici i saradnicima, i ocenio da su direktni inspiratori ovakvih pretnji Aleksandar Vučić i "njegov režim koji svojom stalnom agresijom i lažima sprovode linč, kako lično tako i preko svojih tabloida".

- Kada se priča o pretnjama i nasilju, apsolutno osuđujemo svaki vid takvog ponašanja, bez obzira o kome se radi i to je ključna razlika između nas i ekipe Đilas-Jeremić-Obradović i ostalih njihovih satrapa - izjavio je Marković u izjavi koju prenosi SNS.

On je naveo da je "perjanica propalog Saveza za Srbiju i Đilasova desna ruka - Boško Obradović, uveo nasilje kao program u politički život".

- Izbori će još jednom pokazati da Beograd i Srbija žele Aleskandra Vučića i SNS, ljude iza kojih stoji rezultat na svakom koraku, a ne Djilasa, Jeremića i Obradovića, propale političare željne samo fotelje i dodatnog bogaćenja - ocenio je Marković.

#Dragan Đilas

#Laž

'