AKTUELNO

Potpredsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Milosav Miličković kaže da je sada svima jasno da Dragan Đilas obraza nema.

- Upravo se za Dragana Đilasa zna da su njegove tvrdnje da se obogatio u Češkoj notorna izmišljotina. Nije Đilas zaradio najveći novac tamo pre ulaska u politiku, jer je kao Koštuničin ministar od imovine prijavio ženinu kuću na Dedinju, polovni auto marke SAB i ušteđevinu od 70.000 evra. Danas, prema njegovom priznanju ima imovinu vrednu 25 miliona evra - naveo je Miličković.

Kako je dodao, očigledno je da se Đilas uspaničio što se preispituje trgovina sa reklamnim vremenom na Javnom servisu, a to samo potvrđuje njegovu umešanost u to i da je upravo te milione zaradio otimanjem od Javnog servisa, Studija B, ali i Pionirskog grada, gde je nelegalno podigao kuću Velikog brata, i tako postao otac rijaliti programa u Srbiji.

- Umesto cirkusa koji svakodnevno pravi neka građanima konačno odgovori kako je i na koji način od 74.000 evra, koliki su bili prihodi njegovih firmi za pet godina u Češkoj, napravio 25 miliona evra nakon ulaska u politiku. Kako Njegoš reče, trgovac ti laže sa smijehom... Niko krupno ko Đilas ne laže - istakao je Miličković.

#Dragan Đilas

#SNS

'