AKTUELNO

Očigledno da nekim ljudima u Srbiji smeta to što je jagodinski akva park najposećeniji i što je Jagodina postala turistički centar, izjavio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

- Odveo sam u Akva park guvernera regije Crvenog mora generala dr Ahmada Abdalaha i šetali smo akva parkom u kome je bilo više od 5. 500 ljudi iz gotovo svih gradova Srbije. Želeo sam da guverner na direktan način upozna Srbiju i da se vrate prijateljski odnosi Srbije i Egipta kakvi su bili za vreme Nasera i Tita i da Srbija izvozi u Egipat ono što Egipat uvozi iz drugih država, kao i da Egipat podrži Srbiju u svetskim institucijama u kojima je član a u kojima se odlučuje o Srbiji. Neki mediji su objavili da su se navodno deca iz jednog plivačkog kluba otrovala hlorom što je najbezočnija laž i otvoreni napad na najposećeniji Akva park u Srbiji - rekao je Palma.

Prema njegovim rečima, u tom trenutku su se, u istom bazenu, nalazila deca iz još dva plivačka kluba koja nisu imala nikakvih neželjenih reakcija.

- Član uprave kluba i roditelj jednog deteta iz tog plivačkog kluba, čija su deca reagovala, i koji je podigao tu lažnu medijsku hajku, je opozicionar iz Ćuprije. Na naš zahtev, u prisustvu policije, urađene su kompletne analize vode i analiza je pokazala da su svi parametri potpuno ispravni. Molim one koji misle da je Srbija samo Beograd da dođu u Jagodinu a ja ću im biti dobar domaćin - poručio je Palma.

#Dragan Marković Palma

#Jagodina

'