AKTUELNO

Član beogradskog odbora SNS Bojan Stević ocenio je danas da je bivši gradonačelnik Dragan Đilas doveo glavni grad i Srbiju pred bankrot i istakao da građani ne smeju dozvoliti da se takvi kadrovi vrate na vlast.

Stević je u saopštenju ocenio da je Đilas, koji je bio i direktor Narodne kancelarije, ministar za nacionalni investicioni plan i predsednik DS, najgori gradonačelnik u istoriji Beograda i da je brinuo samo o vlastitom džepu.

Naveo je da je stopa nezaposlenosti u vreme Đilasove vlasti iznosila 25,5 odsto, a da je dansa manja od 11 odsto, te da je prvu investiciju u Beograd, fabriku Mei Ta, doveo predsednik SNS Aleksandar Vučić.

Kaže i da je Đilas pljačkao građane kroz nameštene tendere i preplaćene projekte u Beogradu kako bi sebi i svojim firmama obezbedio 500 miliona prihoda, te da su slika i prilika Đilasove vlasti nefunkcionalni podžemni kontejneri plaćeni šest miliona evra, rekonstrukcija u Bulevaru kralja Aleksandra od šest miliona, Pionirski park...

- Srbija sa SNS i Aleksandrom Vučićem ima budućnost, nova radna mesta, investicije i poštovana je svuda u svetu, to je slika pristojne i moderne Srbije - naveo je Stević.

#Dragan Đilas

#SNS

'