AKTUELNO

Ne radujem se bilo čijoj nezgodi, ali zamislite šta bi se kod nas dogodilo da je tokom padavina, koje su pogodile Beograd, slučajno prokišnjavalo Predsedništvo Republike, Vlada Srbije ili Skupština grada, upitao je na Fejsbuku zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Ne radujem se bilo čijoj nezgodi, ali zamislite šta bi se kod nas dogodilo da je tokom padavina, koje su pogodile Beograd, slučajno prokišnjavalo Predsedništvo Republike, Vlada Srbije ili Skupština grada? Ne bi moglo da se živi od Dragana Đilasa koji bi tražio ostavke, radovao se zbog nesreće i pokušavao da na tuđoj muci zaradi koji jeftin politički poen.

U Vašingtonu je inače palo oko 80 litara po metru kvadratnom za oko tri sata i voda je čak prodrla u metro!? Pre dve nedelje u Borči je palo 104 litra na metar kvadratni za 45 minuta. Sada očekujem od zlog Đilasa da hitno zatraži ostavku Donalda Trampa ili bar gradonačelnika Vašingtona dok će njegov potrčko, koga je inače oteo Vuku Jeremiću i koga sprema da preuzme Narodnu stranku, Nikola Jovanović tražiti ostavku direktora vašingtonskog vodovoda i hitan izveštaj koliko je para potrošeno na kišnu kanalizaciju.

Verujem da većina građana sada vidi šta je Đilas spreman da učini, koliko mu nijedan život ili tuđa nesreća ništa ne znače, ako može politički da profitira.

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

'