AKTUELNO

Analitičar medija potvrdio je reči ministra policije i istakao da se od pojedinih izjava, kojima se diskredituje "Megatrend" i njegovi studenti, gnuša.

Povodom komentara SzS-a da tvrdnja ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da je u Sava centru sticao svoje akademsko obrazovanje, oglasio se Ištvan Kaić, analitičar medija, ističući da ovo spada u domen materija za serijal Top liste nadrealista.

- Kao kolega ministra Stefanovića i bivši student Fakulteta za poslovne studije Megatrend univerziteta, smer kompjuterski inženjering, na kom sam diplomirao pored Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, želim da potvrdim činjenicu koju je izneo ministar. Prve dve godine perioda kada sam studirao ovaj fakultet, od 2004. do 2008. godine, nastava kao i ispiti, odvijali su se na nekoliko lokacija u Beogradu, kojima je tada raspolagao ili ih je zakupljivao Megatrend univerzitet. To su: prostorije nekadašnje Više poslovne škole u Ulici Kralja Petra, dva lokaliteta u Makedonskoj ulici, jedan na Obilićevom vencu, zatim dvorana Doma sindikata, dvorana Sava centra, kao i nakon toga zgrada u Bulevaru Umetnosti na Novom Beogradu. Razlog za ovakvu raštrkanost bila je izgradnja glavne zgrade Megatrend univerziteta u Ulici Goce Delčeva na Novom Beogradu, koja je osposobljena za rad tek krajem pomenutog perioda – objasnio je Kaić, dodajući da mu je žao što, kao samo jedan od više desetina hiljada studenata koji mogu da posvedoče o ovoj činjenici, ponovo oseća gnusnoću zbog diskreditacije studenata, al ii Megatrenda.

- I posle pet godina, na ovakav primitivan način nastavlja se medijska kampanja diskreditacije pre svega svih studenata ovog univerziteta, a zatim i samog Megatrend univerziteta – ocenjuje Kaić.

#Ištvan Kaić

'